Digitale organizers

De komende drie berichten op deze pagina gaan over handige, digitale gereedschappen die je leven makkelijker kunnen maken. In deze aflevering digitale organizers om al je bezigheden (afspraken en to-do's) te organiseren. De volgende posting gaat over een handige social media-tool. In de aflevering erna sta ik stil bij twee gereedschappen om knipsels te verzamelen en te organiseren. Blijf blog.zeggelaar.com volgen!


Wunderkit


Wunderkit is van de makers van Wunderlist, waarmee je simpel to-do's kunt bijhouden in je browser en via een app op je smartphone. Wunderkit gaat een stap verder: hierin zijn to-do's geïntegreerd in projecten, waarvoor je ook andere deelnemers kunt uitnodigen. Ik heb zelf geen uitgebreide gebruikerservaring met Wunderkit. Lees daarom meer over het programma op: http://lifehacking.nl/web20/overal-je-taken-binnen-handbereik-met-wunderlist.


IQTELL

IQTELL is een alles-in-een oplossing en werkt via de 'Getting Things Done'-principes van David Allen. In een dashboard is zijn to-do's ('actions') gecombineerd met e-mail, kalenders en Evernote (daarover binnenkort meer). Je kunt je bestaande mailaccounts koppelen en ook eventuele Google agenda's binnenhalen. Alles is aan elkaar gekoppeld: zo kun je van een e-mailbericht een actie maken. Het programma zit nog in een beta-fase met testgebruikers. Je kunt je opgeven als early beta group-gebruiker. Naast het dashboard in de browser zijn er apps voor iPhone en Android. Een iPad app is nog in de maak.

Zou je gebruik willen maken van dit programma? Laat het me weten. Ik kan je rechtstreeks in contact brengen met de makers.

Reacties

Populair op deze pagina

Personal branding met .me

Webnostalgie: gratis homepage

Nieuw bij Google: Local Guides