Dagaanbiedingen verzameld op Koopjes.nl

Op Koopjes.nl vind je dagelijks alle aanbiedingen van de grootste voordeelsites die in Nederland actief zijn. Van Groupon tot Ibood en van Parfumklapper tot Boekvandaag. Koopjes.nl biedt daarmee in één oogopslag een overzicht van de beste dagaanbiedingen, inclusief de loopduur.
Tot zover het persbericht. En dan de persoonlijke noot, want wat word je toch hebberig van die koopjes. In een paar klikken had ik al bijna een batterijlader, USB-stick en een T-shirt gekocht. Allemaal allang in bezit, dus totaal overbodig om aan te schaffen.

Reacties

 1. Misschien ook leuk in het kader van koopjes: dagaanbiedingen.

  Meer dan 50 dagaanbieders en 250 webshops met overige aanbiedingen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik mis hier wel een dag aanbieder die ik wel leuk vind, ik hurryup.nl staat er niet tussen... Dat is de enige site die echte toffe merkkleding verkoopt.
  Op www.jouwaanbieding.nl staat er ie er wel bij, daar kijk ik altijd op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog een leuke dagaanbieding overzicht site met meer dan 100 dagaanbiedingen! Eendagdeals

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben onlangs op een website terecht gekomen die zeker de moeite is! http://www.shopfish.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zijn veel sites met overzichten van dagaanbiedingen en andere online kortingsacties. Helaas (of eigenlijk gelukkig) zijn er enorm veel deals. Daardoor is het vaak moeilijk om net die aanbieding te vinden die jou interesseerd. Op iDEALR.nl worden iedere dag de deals van vele honderden sites gesorteerd en in aparte categorieen getoond, zoals Telefonie of Fashion. Ook kun je alle deals voor een bepaalde stad bekijken, bv.Amsterdam. Je kunt je tevens gratis abbonneren op dagelijkse nieuwsbrieven voor elk van de categorieen en steden.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populair op deze pagina

Nieuw bij Google: Local Guides

Mannenbrandstof