Babymaten

speenWe zitten op het ogenblik volop in de kraamvisites. Prachtig, dat jonge grut. Maar welke maat kleding moet je kopen als je er totaal geen verstand van of ervaring mee hebt? Gelukkig staan er op het web lijstjes zoals op ikkeben.nl en babyplaza.be, maar gelukkig ging ik op mijn eigen gevoel af en dat bleek te kloppen. De twee maanden oude Ilse uit Stiens kan deze zomer nog in haar jurkje maat 68.

Reacties

  1. Moeilijk moeilijk... ik heb een matenmaatje uitgeprint en in mijn portemonnee gestopt. Altijd handig voor onderweg.

    Alles goed? Met mij gaat het uitstekend.

    Groetjes Gerda Bergsma
    www.gerdabergsma.web-log.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populair op deze pagina

Personal branding met .me

Hoe zet je een ingewikkelde brief om in eenvoudige tekst? Daar is een app voor

Hoe pas je goed op jezelf? Deze en meer handige apps van deze maand