Eindeloos trivia kennis testen

Genoeg van Wordfeud, uitgeRuzzled, helemaal klaar met Songpop en is Threes niets voor jou? Dan heb ik twee leuke quiz-apps voor je in de aanbieding: het snelle QuizUp of het wat langzamere en meer tactische QuizBattle.

QuizUp

Deze fraai vormgegeven app is een wereldwijd succes. Je neemt het op tegen een willekeurige tegenstander die ergens ter wereld ook online is en speelt in een categorie die je zelf uitkiest. De keuze is enorm: van general knowledge tot heel specialistische vragenreeksen, van serieuze onderwerpen tot en entertainment-thema's. Ook kun je je vrienden uitdagen via hun gebruikersnaam of Facebook. De app is Engelstalig en sommige vragenblokken zijn wel Amerikaans georiënteerd, maar het leuke is dat je elk moment en direct kunt spelen.


http://www.iphoneclub.nl/309365/trivia-spel-quizup-voor-iphone-blijft-groeien

QuizBattle

Bij QuizBattle draait het niet alleen om goede antwoorden, maar ook tactische zetten op een Scrabble-achtig bord. De app is Nederlandstalig en de vragen zijn meestal niet extreem moeilijk, hoewel er lastige bij zijn. De categorieën zijn erg divers: wetenschap, regisseurs, oorlogen en je speelt ze allemaal. Je kunt een willekeurige tegenstander uitzoeken die in zijn eigen land (Nederland, België en de Scandinavische landen) in zijn eigen taal speelt. Je bent dan wel afhankelijk van het moment waarop diegene zijn beurt oppakt en verder speelt. Ik heb twee keer meegemaakt dat een potje niet werd afgemaakt en dat is jammer. Om dit te voorkomen nodig je zelf een vriend uit of zoek je via je Facebook-vrienden een spelmaatje.http://wibnet.nl/spel/nu-is-quiz-battle-2-verschenen-download-het-hier

Reacties

Populair op deze pagina

Personal branding met .me

Person of the Year

Webnostalgie: gratis homepage