De ultieme agenda app

Sinds ik probeer zo papierloos mogelijk te leven, is de grootste opoffering die ik heb gedaan het afschaffen van de papieren agenda. Sinds de middelbare school was de aanschaf van een agenda een van de belangrijkste momenten van het jaar. Ik legde talloze tripjes af naar de boekhandel voordat ik een definitieve keuze maakte voor de Popagenda, de Oblong of een Avantgarde-agenda. Daarna volgde een periode met zelfgemaakte agenda's, op basis van een Chinees notitieboek. De volgende jaren was het losbladige systeem van Succes het helemaal en toen de grote zakelijke Ryams met een fijn weekoverzicht.

Inmiddels hebben apps het papier verdrongen, maar ik ben nog steeds op zoek naar de ultieme agenda-app. De standaard iOS app voldoet redelijk. Even dacht ik aan Sunrise een goede vervanging te hebben. Het uiterlijk was prima, maar toch voldeed hij niet. En hetzelfde lijkt nu het geval te zijn met Agenda Calender 4 van Savvy Apps die ik de afgelopen week gebruikte. In de update naar iOS7 - gisteravond - heeft de Apple's agenda-app een frissere vormgeving gekregen, waardoor deze opeens ook weer eens stuk aantrekkelijker wordt. De standaard Android-app S Planner voldoet overigens prima.

Welke agenda-app gebruik jij en bevalt je goed? Ik hou me aanbevolen voor tips!


Reacties

Populair op deze pagina

Personal branding met .me

Person of the Year

Webnostalgie: gratis homepage