Goede social media voornemens

Het einde van 2012 is in zicht. Een mooi moment om terug te blikken en tegelijk de tijd van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ook op het gebied van social media. Ik bedacht er vijf, waar je ook een knipoogje bij mag denken. Mijn idee is dat wat we in het 'normale',  offline leven doen of gewenst vinden best eens wat vaker online mag terug komen. Aanleiding voor dit bericht zijn tweets met #fail die ik het afgelopen jaar steeds regelmatiger in mijn tijdlijn tegenkwam. Een onsje minder mag wat mij betreft ook wel ;-) Alvast de beste wensen voor 2013 en dat het maar een heel mooi sociaal jaar mag worden!

Vijf goede social media voornemens

1. Ik vermijd #fail en #epicfail al helemaal, behalve wanneer de aarde vergaat.
2. Ik ga niet alles leuk vinden om zelf leuk gevonden te worden.
3. Ik plaats een professionele profielfoto op zakelijke sites.
4. Ik deel vaker ongefilterde foto's, want ik kan ook leuk plaatjes maken zonder ze na te bewerken.
5. Ik lees de vijf gouden social media tips nog eens.

En om toch ook nog even terug te blikken op 2012:Reacties

Populair op deze pagina

Personal branding met .me

Webnostalgie: gratis homepage

Nieuw bij Google: Local Guides