Windows 8

Deze week bezocht ik de website Computerworld.nl  vanwege het bericht: 'Windows 8 kan alsnog slagen'. Ik heb namelijk een voorliefde voor positief nieuws. Ik zag dat in dezelfde week op dezelfde site waren verschenen: 'Het probleem met Windows 8' en 'Windows 8 is echt heel erg slecht'. Het is blijkbaar nogal een issue onder de experts, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, gebaseerd op de Metro interface.
Hoe dan ook: de opvolger van Windows 7 gaat er komen. En het is uiteindelijk aan de gemiddelde gewone pc-gebruikende consument om te kiezen voor een upgrade of een nieuw apparaat voorzien van een totaal ander scherm. Geen knop start, geen snelkoppelingen, maar tegels, apps  installeren voor extra functies. Eigenlijk een tablet op een desktop.Op mij komt het systeem fris, modern en overzichtelijk over. Zodra ik er ervaring mee heb, meld ik me weer op deze plek. Eerst zien, dan gebruiken en vervolgens eventueel geloven.

Reacties

Populair op deze pagina

Personal branding met .me

Webnostalgie: gratis homepage

Nieuw bij Google: Local Guides