Personal branding met .me

Het domein .me is eigenlijk weggelegd voor websites uit Montenegro, maar uitgesproken op z'n Engels kun je er natuurlijk allerlei leuks mee verzinnen. De dot me sites schieten als paddenstoelen uit de grond. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn bedoeld om je zelf zo fraai mogelijk te profileren aan de hand van je social media-uitingen. Ofwel: personal branding. Anders gezegd: maak van jezelf een merk.

Voorbeelden van .me-concepten: 

About me: een schermvullend visitekaartje van jezelf met koppelingen naar je social networks en profielen.
meer hierover

Flavorize.me: een website waaraan je je uitingen op diverse sites samen brengt op één fraaie pagina.
meer hierover

Cuttings.me: branding voor de schrijvende en bloggende mens. Een basic overzicht van al je artikelen.
meer hierover

Reacties

Populair op deze pagina

Webnostalgie: gratis homepage

Nieuw bij Google: Local Guides