BranchOut of LinkedIn?

Heb je eindelijk een mooi aantal connecties, een verzorgd profiel en interessante groepen op LinkedIn is er weer iets nieuws: BranchOut. Dit zakelijke netwerk bevindt zich binnen Facebook en je kunt je bestaande LinkedIn-profiel importeren. Maar waarom? En aan de andere kant waarom niet? Met twee muisklikken geef je BranchOut toegang tot een deel van je Facebook-gegevens, hengel je je LinkedIn gegevens binnen en klaar ben je.

Reacties

 1. LinkedIn gebruik ik zakelijk.
  Facebook gebruik ik persoonlijk.

  M'n vrienden hebben niets aan m'n cv en ik hoef zakelijke contacten niet op m'n facebook.

  Maar sommige mensen maakt dat niet uit. Dan is het erg handig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou mijn persoonlijke en zakelijke contacten toch gescheiden. LinkedIn zakelijk en facebook voor de persoonlijke. In het koppelen van dingen heb ik geen zin.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populair op deze pagina

Personal branding met .me

Hoe zet je een ingewikkelde brief om in eenvoudige tekst? Daar is een app voor