Goede Spotify playlists

Wat doe je tijdens een druilerig weekend? Lekker muziek luisteren en ontdekken via Spotify. Om leuke (nieuwe) muziek te ontdekken, kies je playlists van anderen. Maar hoe vind je die? Via Hotspotify. Deze site verzamelt lijsten van muziekmensen als Roosmarijn, Michiel Veenstra, Tonie van Ringelestijn en Leo Blokhuis, de alternatieve poppodia, de betere charts als de Droomlijst, populaire hitlijsten en links naar nieuwe albums ( Bright Eyes, PJ Harvey, DaniĆ«l Lohues). De enige lijst die ik nog mis, is De Afrekening van StuBru.
Lees ook mijn eerdere posting over Spotify playlists

Reacties

  1. Dank voor je tip over de Afrekening. Ik zal kijken of ik die kan toevoegen op HotSpotify.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Lifehacking: duurzaam notities maken

iPod, iTunes en ik

Vernieuwde verkorte url dienst Bitly