iPad

appleEn daar was 'ie dan gisteren: de iPad, de nieuwe Apple-vondst waar alle gadget minded mensen op wachtten. Wat zit er straks in de tas? Die super-compacte iPhone, een netbookje of een iPad? Of alle drie? En waarin blijkt de iPad handig in en voor te zijn? De tijd zal het leren...

Reacties

 1. ik ben een tevreden Apple gebruiker en iPhone gebruiker.

  waarom de iPad geen succes wordt !!!

  als ik onderweg ben dan wil ik bijvoorbeeld ook een USB stick in dit apparaat kunnen steken en daar bestanden af kunnen halen of op kunnen zetten. en ik wil er ook SIMLOCK vrij me kunnen bellen. interface via een bluetooth carkit of headset.
  als dit niet mogelijk is dan vind ik dit apparaat tekort schieten in de huidige informatie voorziening en gebruiksmogelijkheden.

  het apparaat ziet er wel mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populair op deze pagina

Person of the Year

Nieuw bij Google: Local Guides

Webnostalgie: gratis homepage