Webnostalgie: Bloggers van toen

,,Ik doe sinds dit weekend mee aan 'I wish, you wish', een lijst waarop #!/usr/bin/girl bovenaan prijkt. Daar wil ik natuurlijk wel tussen staan'', schreef ik nogal overdreven bewonderend op 28 juli 2003. #!/usr/bin/girl ('A Girl, a Browser, and a Lot of Spare Time') was een internationaal voorbeeld. Hoe is het met de binnenlandse bloggers van toen? Met Sikkema, esc (Laurens Lammers) en alt0169 (Jeroen Bosch)? Online nog steeds actief is Fokke Zandbergen van zo.nu/&.dan en bovenste beste blogger Tonie is nu een gerespecteerd internetjournalist.

Reacties

  1. Als het goed is valt het straks allemaal te lezen in een heus boek. Er wordt i.e.g. aan gewerkt...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan neem ik aan dat zeggelaar.com daar een bescheiden vermelding in krijgt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populair op deze pagina

Personal branding met .me

Webnostalgie: gratis homepage

Nieuw bij Google: Local Guides