En natuurlijk, Linda, ook ik wil je feliciteren met deze mijlpaal. Ik kan ten slotte niet achterblijven - al was het een van de webloggers natuurlijk al opgevallen dat ik de enige van het drietal was die nog niet geBloggerd had. Maar dat komt doordat ik een druk weekend achter de rug heb, met onder meer een kennismaking met het aloude handboogschieten in, of all places, Molkwerum. Deze plaats ligt vlak aan de spoorlijn Leeuwarden-Stavoren, waarvan ik regelmatig het stukje Sneek-Leeuwarden bereis. Op zoek naar een blijkbaar niet bestaande, leuke link over Molkwerum, ontdekte ik deze toeristische routebeschrijving. Nee, niet echt een boeiend begin van mijn gast-logger-schap, maar het is tenminste iets.

Reacties

Populair op deze pagina

Personal branding met .me

Webnostalgie: gratis homepage

Nieuw bij Google: Local Guides