Uit de inbox:
Beste lezer,
Ik zal me eerst even voor stellen, Ik ben Monique en woon in Heerhugowaard, ik ben trotse bezitter van 5 dwerghamsters.
Nu ben ik op het idee gekomen om een site en heb daar hulp van andere bij nodig; Iedereen die een hamster (knaagdier of een ander huisdier) heeft, die heeft vast wel eens wat met het beestje meegemaakt, hij was ziek moest naar de dierenarts, plotseling kwam hij te overlijden, hij is ontsnapt, en nog veel meer dingen, nu is mijn idee dat jij als hamster bezitter mij helpt door een verhaal wat jij met je hamster (of ander huisdier) heb meegemaakt, gewoon een verhaal over je hamster (zoals hoe ging het toen je hem kocht, etc), of tip voor andere houders van hamsters/ huisdieren op te sturen.
Ik hoop je hiermee goed geïnformeerd te hebben, als je nog vragen hebt mail me: monique@hld.cx
Ik hoop snel deze site online te kunnen zetten…
Wanneer hij online is laat ik het je weten…
Groetjes Monique.

Reacties

Populair op deze pagina

Personal branding met .me

Hoe zet je een ingewikkelde brief om in eenvoudige tekst? Daar is een app voor