Over mij

Achter blog.zeggelaar.com gaat Linda schuil, in het dagelijks leven werkzaam als digitaal specialist bij een mediabedrijf.

Sinds maart 2000 ben ik met een weblog aanwezig op het web. Daarvoor werkte ik aan een homepage met cd-recensies, vakantiefoto's, een gastenboek, veel clipart en hier en daar een animated gif.

(Om weer een beetje dat jaren negentig homepage-gevoel te krijgen, haal je een willekeurig webadres door de geocities-izer op wonder-tonic.com/geocitiesizer.)

Ik begon ooit met een 'ouderwets' weblog, zoals de uitvinder van het woord - de Amerikaan Jorn Barger - het ooit (1999) heeft bedoeld:
,,A weblog (sometimes called a blog or a newspage or a filter) is a webpage where a weblogger (sometimes called a blogger, or a pre-surfer) 'logs' all the other webpages she finds interesting.''
Sinds 2010 gaat dit weblog vooral over de recente ontwikkelingen op social media-gebied, apps, online privacy, tips en trucs en interessante nieuwe websites.

blog.zeggelaar.com maakt gebruik van de online weblog-software plus reactiescript van blogger en google analytics. Vanzelfsprekend zijn postings en reacties beschikbaar als atom/rss/xml-feed: http://feeds.feedburner.com/zeggelaar.

Naast deze website ben ik beheerder/eigenaar/webmaster/editor van:

Populair op deze pagina

Personal branding met .me

Person of the Year

Webnostalgie: gratis homepage